Bugün
Gündem
24 Nisan 2023 - 15:38

23 Nisan´ı Hastanede Karşılayan Miniklere Sürpriz Ziyaret

24 Nisan 2023 - 15:38

Vali Vekili Oğuz Şenlik, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Sağlık Müdürü Adanan Kurşun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

TAKİP ETTAKİP ET
23 Nisan´ı Hastanede Karşılayan Miniklere Sürpriz Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukların bayramı kutlandı.

Program çerçevesinde Vali Vekili Oğuz Şenlik, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Sağlık Müdürü Adanan Kurşun, hastanenin çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret ederek onları sevindirdi.

Rahatsızlıkları nedeniyle kendi okullarında kutlamalara katılamayan öğrencilerle yakından ilgilenerek hastalıkları hakkında ailelerinden bilgi alan Vali Vekili Oğuz Şenlik, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Oğuz Şenlik, ayrıca çocukların refakatçileri ve hastane çalışanlarının Ramazan Bayramını kutladı.

Çocuklara oyuncaklar hediye eden Vali Oğuz Şenlik, "Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını arkadaşlarıyla kutlayamayan ve hastanede yatan çocuklarımızı yalnız bırakmamak için bir ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımızın bayramını kutlu olsun." dedi.

Çocukların yüzlerinde gülücükler bırakan program çekilen fotoğraflarla sona erdi.

1 / 10